Parfume til mænd

Der er ingen grund til at lugte af omklædningsrum bare fordi, du fører en aktiv livsstil!

Skal du finde en ny mandeduft til dig selv eller en mand, du kender, så får du her nogle få gode kneb, der guider dig til at vælge den rette parfume til mænd. Og da din duft efterlader ofte et større førstehåndsindtryk end dit håndtryk, er der god grund til at vælge parfume til mænd med omtanke. Her er livsstilen central.

Sporty eller klassisk er det helt centrale spørgsmål, når du skal vælge parfume til mænd. En fremadstormende karrieremand skal have en parfume, der udstråler, at han tager sit job seriøst. En mand, der lever et aktivt liv fuld af sport og friluftsliv skal have en lettere parfume. Og hvad så, når manden er på kontor i dagtimerne og ude at træne til triatlon efter arbejde? Ja, så er der ingen vej udenom at have to at skifte mellem! Sådan har kvinderne i øvrigt gjort i en menneskealder…

Guide til parfume til den sporty mand

Den sporty mand skal have en parfume, der er frisk og let. Der er med andre ord ingen grund til at sætte lighedstegn mellem en aktiv livsstil og en lugt af omklædningsrum og sure sokker! Til den aktive og sporty mand er der et væld af dufte, der er lette og friske. Synes udvalget for stort og uoverskueligt, så gå efter en sporty parfume til mænd fra en af de klassiske mærker. Har du i forvejen en god klassisk mandeduft som favorit på hylden derhjemme, så undersøg om, de har lavet en ”sport” udgave. De fleste er glade for at have en sporty udgave af normale parfume til at bruge til hverdage.

Klassiske mandeparfumer – til manden på kontor

Den klassiske mandeduft er perfekt til karrieremanden. Duften skal være tung og udstråle en vis form for tyngde – det er med dufte som med frisure; den skal udstråle, at du tager dit job seriøst og i øvrigt matche din stilling. De klassiske dufte til mænd er et sikkert valg for alle, der har en eller anden form for kontorjob. Er du i et kreativt fag, kan din parfume – ligesom din frisure og påklædning – godt tåle at være lidt mere alternativ.