Rejser for danskerne? Sol og sommer!

Danskere vil ha´ sol og sommer!

Spanien er en af danskernes foretrukne rejsedestination, når det gælder sommerferie.

Der findes nok af populære rejser for danskere. De danske sommerferier bliver ofte afholdt i Spanien, Tyrkiet, Kroatien, Italien, Grækenland og Frankrig.

Vi er i høj grad vilde med at tage til middelhavsområderne. Middelhavsområderne har været populær blandt danskere i mange år, og netop disse områder får danskeren til at nyde og slappe af – vi vil ha sol og sommer, det er et meget populært valg.

Thailand er også blevet et meget eftertragtet rejsemål.

Ved vandet eller i byen

Når man tænker på Mallorca, som er en af de populære rejser for danskere, så forestiller man sig grisefest og sangria, et sikkert hit for et besøg på Mallorca. Tænker vi på nogle af de græske øer som Rhodos og Kreta, så skal vi have sol og varme, når vi tager dertil. Desuden finder man ofte billige flyrejser til de græske øer.

Fælles for mange af de populære rejser til solrige destinationer er at aktiviteterne ofte bliver at tage til stranden og solbade.

Skulle man som alternativ vælge en storby ferie, såsom Madrid, Ankara, Athen eller lignende, vil man kunne opleve langt flere kulturelle muligheder end blot en traditionel grisefest, det er blot en smagssag, hvad der skal på programmet.

Storbyferien er blevet mere populær, da flybilletter til mange af Europas storbyer kan fås meget billigt, derfor vælger mange danskere i dag, i høj grad at planlægge deres ferie selv. Der findes masser af flybilletter til populære steder rundt i Europa.

Vær ikke bange for at vente

Tålmodighed er en dyd og i dag venter mange til sidste øjeblik med at booke.

Der findes ofte billige alternativer til mange af de populære rejser, og venter man og tør satse på at komme af sted, så kan man ofte spare mange penge, hvis man tager en ”last minute”.

Det er ikke unormalt at kunne få rejser til langt under det halve af den oprigtige prise, men lad det være sagt, så satser man også. Ellers må det blive en ferie i et af nabolandene

I østen stiger solen op

Og solen har i høj grad steget så meget op i østen at Thailand er blevet et utroligt populært rejsemål for danskere. Der er blevet indsat flere fly fra blandt andet Billund, som flyver direkte til Phuket.

Thailand er et land der adskiller sig meget fra europæisk kultur, men alligevel har landet et enormt udbud af populære aktiviteter, og det er nok derfor at der har været et kæmpe ”boom” af salg af rejser til Thailand den senere tid.

Selv når regnsæsonen er over Thailand, er der stadig masser at tage sig til. Kan man tåle et par dråber regn om dagen, så er flybilletterne ofte billigere under den tid. Thailand er helt sikkert med inde i kampen om populære rejser, og som destination for mange kommende danske rejser til sommer.